Turkish Product Indexes:
Get Quick Answers From Turkish Manufacturers


RAZORA CEVRESEL GUVENLIK SISTEMLERI Turkish Manufacturers Companies Türkiye Turkey

Adress: Mecidiye Mah. Pendik Sok. No: 10 Sultanbeyli / İSTANBUL Fax: +90 (216) 306 55 40

RAZORA CEVRESEL GUVENLIK SISTEMLERI Company Profile

Razora Cevresel Guvenlik Sistemleri
RAZORA, uzun zaman alan saglam altyapi calismalari ve basarili bir is plani neticesinde 2016 yilinda Sultanbeyli’de 1000 m2 alan uzerine, yapi sektorunun temel bir ihtiyaci olan cevre guvenlik sistemlerini en son teknoloji ve yuksek kalite standartlarinda uretmek, pazarlamak ve cevre guvenliginde alisilagelmis kaliplar disinda yeni fikirlerle musterilerinin cevre guvenlik ihtiyaclarini ust duzey cozumlerle karsilamak amaciyla faaliyetlerine baslamistir.

Uretiminde yurtici ve yurtdisinda gecerliligi en ust seviyede olan kalite standartlari ile cevre guvenliginde ihtiyac duyulan jiletli tel bariyerleri, panel sistemleri, kafes teller, panolar ve kapi sistemlerini konut, fabrika, is merkezleri, havalimanlari, metro, limanlar, tren hatlari, otobanlar, boru hatlari, depolar, askeri alanlar, tarim, hayvancilik vb. bircok alanda siz degerli musterilerimize en hizli bir sekilde saglamaktadir.

Kisa zamanda sahip oldugu musteri memnuniyeti hassasiyeti ile pazarda iyi bir konum elde eden RAZORA, bundan sonrada ayni sekilde yurtici ve yurtdisi pazarlarda modern uretim anlayisi, kolayca farkedilebilen urun ve hizmet kalitesi, uzman teknik ekibi ve deneyimli idari kadrosuyla konumunu ve pazar payini gun gectikce gelistirecek ve en yakin zamanda entegre cevre guvenlik alaninda yerel ve uluslararasi piyasada lider bir marka haline gelecektir. Bu surecte bize simdiye kadar vermis ve ileride verecek oldugunuz destekten dolayi siz degerli musterilerimize cok tesekkur eder, bizi biz yapan guven, kalite, sureklilik ve yenilik degerlerimizden asla taviz vermeyecegimizi tekrar belirtmek isteriz.

RAZORA CEVRESEL GUVENLIK SISTEMLERI Products

Send Message to Company Detailed Form

    Your messsage has been sent successfuly!

    Click to send other manufacturers

    Go Back

    Similar Turkish Manufacturers