Turkish Product Indexes:
Get Quick Answers From Turkish Manufacturers


TEKSAN SU SAYACLARI SAN. A.S. Turkish Manufacturers Companies Türkiye Turkey

Adress: Hosdere Koyu Mevkii Isıso San.Sit. 10.Yol Z Blok No:5-10 Esenyurt,Istanbul, Turkey Fax: +90 (212) 623 02 19

TEKSAN SU SAYACLARI SAN. A.S. Company Profile

Teksan Su Sayaclari, 1955 yilinda Turkiye′nin ilk su sayaci fabrikasi olarak Istanbul′da kurulmustur.

Bugun, Bilecik Organize Sanayi ve Istanbul Topcular′da bulunan iki tesisimizde 60.000 m² acik, 12.000 m² kapali alanda dort sirketten meydana gelen grubumuz 500 kisilik uzmanlasmis kadrosu ile bronz dokum, kokil dokum ve isleme hatlari, ince islem otomat atolyeleri, elektrostatik boya tesisleri, soguk ve sicak metal sekillendirme hatlari, kalip atolyesi, tamami CNC makinelerden olusan plastik enjeksiyon tesisi, kalite kontrol ve kalibrasyon lâboratuarlari gibi tum ihtiyaclarini karsilayacak entegre tesislere sahip olup, butun parcalari kendi tesislerinde uretmektedir. Yan sanayi baglantimiz sadece hammadde bazindadir.

Ulkemizin AB uyeligi calismalarina paralel olarak alt yapi hazirliklarimizi tamamladiktan sonra, 1997 yilinda ayar ve kalibrasyon lâboratuarlarimizi gunun en yeni ve modern teknolojisine kavusturduk. PTB′ye bagli Alman "Rheinland-Pfaltz Yasal Metroloji Kurumu" ile Turk "Sanayi ve Ticaret Bakanligi Olculer ve Standartlar Genel Mudurlugu"′nun birlikte yaptiklari testler sonucunda onaylanan bu tesislerimiz Akreditasyon Belgesi almaya lâyik goruldu. Su sayaci konusunda daima ilklere imza atan firmamiz, Turkiye′nin olcu aletleri sanayiinde de ilk Akredite Lâboratuarlari′na sahip olmanin hakli gururunu yasamaktadir.

Tesislerimizde TS 824 ve ISO 4064 normlarina uygun olarak muhtelif cap ve kapasitelerde yilda 1 milyon adet sicak ve soguk su sayaci uretmekteyiz. Arastirma ve Gelistirme′ye buyuk onem veren firmamiz, 1996′dan itibaren yaptigi teknolojik ataklar ve gelistirdigi urun kalitesi ile dort yil icersinde %50′ye varan artis ile pazar payini %60′a cikartmistir. Onumuzdeki bes yil icersinde tesislerine yapacagi yeni yatirimlarla kapasitesini %100 artirarak yillik 2 milyon adet uretim plânlamakta ve yurt disi pazarinda daha da yayginlasmayi hedeflemektedir.

Urun yelpazesinde 15 mm′den 800 mm capa kadar su sayacina yer veren Teksan Su Sayaclari, slogan haline getirdigi"maksimum kalite, minimum fiyat" politikasi ve uluslararasi kalite standardi ile 1955 yilindan gunumuze kadar, ithâlata gerek duyulmadan ulkemizin her cesit ve ebatta su sayaci ihtiyacina cevap vermekte ve basta Avrupa Birligi ulkeleri olmak uzere, dort kitaya olcu aleti ve komponentleri ihrac etmektedir.

Firmamiz, kuruldugu gunden bu yana dinamik yapisini koruyarak, gelistirdigi urunler ile konusunda daima ilk olma unvanina sahip olmanin yani sira, istikrarli fiyat politikasi ve musteri hizmetlerine de buyuk olcude onem vermektedir. Uluslararasi duzeyde bir sinai kurulus olmamizi saglayan, basta kurucumuz olmak uzere, tum yoneticilerimize, calisanlarimiza ve musterilerimize tesekkur borcluyuz.

Water Meters, Data Logger, Dosing Systems, Flow Meter, Flow Meters, water meters supplier, dosing systems supplier, flow meter supplier,

TEKSAN SU SAYACLARI SAN. A.S. Products

Send Message to Company Detailed Form

    Your messsage has been sent successfuly!

    Click to send other manufacturers

    Go Back

    Similar Turkish Manufacturers