Turkish Product Indexes:
Get Quick Answers From Turkish Manufacturers


PAPYON ORGANIZASYON Turkish Manufacturers Companies Türkiye Turkey

Adress: Bağdat Cad.No:15/13 Kadıköy/İstanbul, Turkey

PAPYON ORGANIZASYON Company Profile

2006 yilinda kurulan ve 2008 yilinda yeni yapisiyla ve kendi öz varliklariyla daha da güçlenen sirketimiz, Dis ticaret ve Imalat konularinda tecrübeli kadrosu ile hem Türkiye′de hem de dünyanin çesitli yerlerinde üretici is ortaklarinin da destegini alarak, sizlere, ihtiyaçlariniz dogrultusunda en iyiyi verebilmek amaciyla çalismaktadir.



Iletisimin artmasi ve kolaylasmasi ile her geçen gün küçülen pazar sartlari içinde hizli ve esnek olmanin önemini kavrayarak bunu sizin için avantaj haline getirmeyi vaad ediyoruz.



Papyon, bu genis ürün ve hizmet kapasitesinin verdigi güven ile, özellikle sizin için "proje üretmek ve size hem zamandan hem de maliyetten kazandirmak" hedefini öncelik edinmistir.



Gerek ürün gerekse hizmet kalitesi politikamiz ile ihtiyacinizi en uygun ve hesapli sekilde karsilayabilecek çözümlerimizi seçmeniz dilegiyle.



Papyon Organizasyon Turizm Reklam San ve Tic Ltd Sti.


advertising balloon, inflatable games, inflatable plug, inflatable tent, inflatable games, inflatable tents, balloons, zeppelins, wedding organisations, Papyon,

PAPYON ORGANIZASYON Products

Send Message to Company Detailed Form

    Your messsage has been sent successfuly!

    Click to send other manufacturers

    Go Back

    Similar Turkish Manufacturers