Turkish Product Indexes:
Get Quick Answers From Turkish Manufacturers


TAMSAN COMPRESSOR Turkish Manufacturers Companies Ankara Turkey

Adress: 100. Yıl Bulvarı No : 50 Ostim, Turkey Fax: 00903123547534

TAMSAN COMPRESSOR Company Profile

kompresor compressor air hava kompresoru pneumatic pnomatik

Sirketimiz, 1980 yilinda Merkezi Ankara'da kurulmus olup, Hava Kompresorleri imalati yapmak uzere uretim hayatina girmistir.

Ilk yillarda pistonlu tip kompresorlerin imalatina baslanmistir. Yine o yillarda universal tezgahlar ile imalati yapilan parcalar, teknolojinin hizla gelismesi ile yerini (CNC) bilgisayar kontrollu tam otomatik tip tezgaha birakmistir.Firmamiz yeni yatirimlari ile 4500 m2 lik yeni ve modern fabrikasinda sektordeki talepleri en hizli ve kaliteli sartlarda uretmek icin calismalarini tamamlamak uzeredir.

Basincli Hava Sektorundeki gelismelere paralel olarak sonraki yillarda vidali tip kompresorlerin uretimine baslanmistir. Su anda ; Dunyada kullanilmakta olan ve buyuk kabul goren vidali tip kompresorler ile urun yelpazesi iki misline cikartilarak, toplamda 57 degisik tip secenekte kullaniciya degisken alternatifleri secebilme imkani verilmistir.

Uretimimizde su anda ulasilan 350 Lt/dk.' dan baslayan atolye tipi tank ustu kompresorlerden, 35000 Lt/dk. (35 m³/dk.) kadar degisik tiplerde elektrik motorlu sabit ve dizel motorlu seyyar modeller uretilebilmektedir.

Yurt geneline dagilmis olan genis bir servis ve satis sonrasi hizmet agi sayesinde kullaniciya cok kisa surede ulasabilme imkani saglanmistir.

Kalite Yonetim sekillerinden TSEK ve Uluslararasi kalite sertifikasi olan ISO 9001 Belgesi alinarak kalite belgelendirmesi yapilmistir. Ayrica Avrupa Kalite normlarina gore uretim yapan firmamiz CE Belgesini de kalite standardina katmistir. Firmamiz 5 ulkede ihracat faaliyeti gerceklestirmekte olup, bircok ulkede satis ve bayi agini gelistirmeye devam etmektedir.

Dunya pazarlarina, cesitli yurtdisi fuar organizasyonlarina urunlerimiz ile katilarak, kalite , cesit ,adet, fiyat ve satis sonrasi hizmetlerimizi sunarak uluslar arasi pazarda bir marka olarak var oldugumuzu ve her platformda yarisabilecek seviyede oldugumuz, bir Turkiye markasi olarak kanitlanmistir.

Hedefimiz, bundan boyle ozellikle yurtdisi pazarlarinda daha fazla etkin olarak, ulkemizin ihtiyaci olan ekonomik ve dolayisiyla siyasal gucunun gelismesine katkida bulunmaktir.

TAMSAN COMPRESSOR Products

Send Message to Company Detailed Form

    Your messsage has been sent successfuly!

    Click to send other manufacturers

    Go Back

    Similar Turkish Manufacturers